Om mig

Jeg hedder Bettina – og Yogaspiren er mit sted.

Jeg har igennem mange år været nysgerrig og gjort mig erfaringer indenfor personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg har praktiseret Yoga i 21 år – og Yoga og meditation  er en stor og betydningsfuld del af mit daglige liv.

Jeg har efterhånden lært og fundet ro i, at personlig udvikling ikke handler om at være perfekt i alle sammenhænge – det handler ikke om at være pletfri og altid i total harmoni og balance. Det handler om at lære mig selv at kende – komme i kontakt med mig selv både fysisk og psykisk, og acceptere alt hvad jeg indeholder. Acceptere og omfavne alle sider af mig selv – glæder, begejstring, udfordringer, skuffelser, vrede, kærlighed, begrænsninger m.v. – være bevidst, nærværende og derudfra vælge hvad der skal fylde og være afgørende i mit liv, og i mit samvær med andre mennesker.

På min vej til denne erkendelse – har, og er yoga og meditation et rigtig godt og tilgængeligt redskab. Jeg oplever yogaen gør mig stærk og sund både i krop og sind. Samtidig oplever jeg også at yoga´en tillader mig at være sårbar, skrøbelig, åben og være med det der er.

Jeg ønsker så meget at give dette redskab videre – skabe rum og plads til at mine kursister kan lære sig selv at kende, acceptere sig selv og finde ind til egne styrker, handlemuligheder og mønstre.

Med mit yoga vil jeg gerne skabe plads til, at velvære og frihed kan spire.

Min yogaundervisning er nærværende, omsorgsfuld, sikkert, afslappende, seriøst og meget dyrebart- men alligevel, med en afslappet atmosfære.

Jeg glæder mig så meget, til at byde dig indenfor i Yogaspiren.

Vi ses  –  Bettina

Uddannelser:

-Jeg er uddannet Mindful yogalærer ved Nina Pfeiffer, Mind&Motion i Århus (200 timer).

-Jeg er certificeret Yin Yogalærer efter Grilley metoden efter uddannelse ved Joe Barnett fra Yin Variation & Jo Phee fra Yinspiration. (200 timer)

– Yin Yoga træning ved Joe Barnett – Yinvariation (40 timer)

-Jeg har  taget videreuddannelse i den Restorative Yoga ved Ateeka fra Yoga Somatic og efterfølgende ved Sussie Jensen fra Jensen-Yoga.

– Jeg er uddannet certificeret Børne Yogalærer hos “Yoga-Rollinger”  v/ Helle Dayal – Esbjerg.

– Jeg har fuldført uddannelsen “Yoga mod stress” ved Anne Goncalves (100 timer)

– Jeg har deltaget i utallige Workshop og kurser indenfor Yoga og personlig udvikling.

– Jeg er netop nu og indtil november 2020, på en to årig uddannelse som Master Stress Coach. En uddannelse som kombinerer Yoga, Mindfulness, Meditation og naturens påvikning – i forbyggelse og behandling mod stress. Jeg tager uddannelsen ved “Heinrich Johansen Meditation”- hvor han og Lars Damkjær er mine meget kompetente læremestre. (200 timer)

– I september 2020 starter jeg på uddannelsen som Fysioterapeut v/ UC Syd i Esbjerg. Jeg glæder mig til ny viden – og til en mere sundheds-videnskabelig tilgang til kroppen, sindet og sundhed. Jeg ønsker at jeg med mine hidtidige uddannelser og erfaringer både som pædagog, Stress Coach og mine mange Yoga- og Mindfulness-uddannelser – kan samle videnskaben & filosofien, så de på bedste vis kan supplere og forstærke hinanden.

– Men det er en rejse som aldrig slutter – og jeg bevarer nysgerrigheden for ny viden og læring. Derfor er der bla. nye uddannelser undervejs med bla. JoPhee og Joe Barnett.

Med disse uddannelser – men især med min egen erfaring og personlige rejse, kan jeg med stor viden, respekt, stolthed og ydmyghed tilbyde dig Mindful klassisk Yoga, Restorativ Yoga og Yin Yoga.

Derudover er jeg uddannet pædagog og har i mange år, med stor glæde arbejdet med skolebørn og deres familier.

Jeg er nu så priviligeret at have mulighed for at dedikere min fulde tid på Yogaen i Yogaspiren og mine studier i krop, sind og bevægelse som fys-studerende.