Stress reducerende forløb – “Lev med alle livets nuancer”

”Lev med alle Livets nuancer” – er et forløb for dig som nænsomt har brug for at genopbygge dit system.

Måske er du efter en længerevarende belastning kommet i en situation hvor du føler dig fastlåst og træt.

Måske er du sygemeldt med stress, måske har du været det, og ønsker at forebygge at komme i samme situation igen?
Eller måske har du en fornemmelse af at det lige nu ville være en rigtig god idé at begynde at passe lidt bedre på dig selv – men at du måske har brug for støtte og guidning dertil. Det kan nemlig være svært for os at overskue når nervesystemet først er overbelastet.

Forløbet er for dig som har brug for, men også lyst til at arbejde med dig selv. For dig som ønsker at bruge Yoga og meditation, som et redskab til igen at finde balancen og overskuddet i dit liv.

Dette forløb er en kombination af de bedste redskaber fra yogaens verden og jeg vil guide og støtte dig hele vejen.

Forløbet vil være en blanding af oplæg om stress og hvad den gør ved vores system, snakke, blide åndedrætsøvelser, afspænding, meditation, mindfulness og ophold i naturen.

Det vil være nænsomme yogaøvelser der beroliger dit nervesystem, genopbygger og afspænder kroppen de steder vi ofte er spændte når systemet er ude af balance. Her vil du få konkrete værktøjer som du kan bruge som en stress reducerende praksis hvor end du befinder dig.
Det er mit mål for dig, at du skal kunne tage de forskellige øvelser med dig hjem, så du kan bruge dem i din hverdag, ikke bare akut, men forebyggende.

I form af filer, vil der blive udleveret mit eget materiale af yogaprogrammer og guidede meditationer, som opfordres til regelmæssigt hjemmebrug.

Du kan være med på forløbet uanset om du har prøvet yoga og meditation før. Jeg tager udgangspunkt i dig præcis som du er, og lige præcis som du har det lige nu.

Dette forløb er ikke terapi, men er træning i det bevidste nærvær, opmærksomhed, egen-omsorg og forløsning af kroppen.

Forløbet bliver afviklet i udvalgte perioder over året – næste OPSTART MANDAG D. 20/4 2020.