HANDELSPOLITIK GÆLDENDE VED TILMELDING PÅ HOLD, WORKSHOPS & ENETIMER. Oprettet d. 26/7 2022. Jvf. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens regler ved kultur og fritid/sport – Aftalelovens § 1, Forbrugeraftalelovens §§ 18-25 (fortrydelsesret).

Ydelser udbydes af:

Bettina Carlsen

CVRnr 37253987

Tlf. nr. 23 70 03 24
Kontakt: mail@yogaspiren.dk
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inkl. moms

Ved tilmelding og køb af et forløb på hold, en workshop eller enetimer accepterer du at nedenstående betingelser er gældende, så læs gerne herunder:

 

 • At din plads på en workshop eller forløb først er reserveret ved indbetaling. Betaling er umiddelbart efter tilmelding. Efter din betaling modtager du en kvittering fra mig via e-mail. Denne kvittering gælder som din billet til workshop/forløb.
 • At din tilmelding efter betalingsfristen er bindende.
 • Efter betalingsfristen betales beløbet ikke tilbage ved udeblivelse eller framelding, uanset grunden hertil.
 • Der tilbydes ikke erstatnings sessioner ved udeblivelse – vær derfor opmærksom på hold, ugedag, datoer og tidspunkt  på det hold – eller den workshop, du melder dig til.
 • Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give eller sælge din plads videre til en anden. Du er selv ansvarlig for videresalg – formidling deraf, og betaling indbyrdes mellem dig og køber.
 • Skulle jeg, som underviser, blive syg eller af anden grund ikke kunne undervise en enkelt session i et forløb, vil jeg finde en ny dato for samme klasse hurtigst muligt, som erstatning for den aflyste klasse (oftest i weekend eller ferie). Der vil ikke blive tilbudt flere datoer at vælge imellem. Og kan deltager ikke være med på den nye dato, så kan deltager ikke få erstatning for den aflyste klasse. Skulle jeg pga. personlige årsager, være nødsaget til at aflyse over en længere sammenhængende periode (mere end en enkelt session) betales penge retur for de aflyste eller resterende sessioner i forløbet.
 • Skulle jeg som underviser blive syg eller af anden grund ikke kunne undervise en planlagt workshop, vil pengene blive leveret tilbage til betalende deltagere.
 • Skulle jeg som underviser blive nødsaget til at aflyse sessioner/enetimer/workshops grundet Force majeure–  en ekstraordinær situation, som jeg ikke har kontrol over, som krig, strejke, naturkatastrofe, virus epidemi m.m – vil pengene ikke blive leveret tilbage til deltager.
 • Særligt ved ENETIME: Ved enetime er din tilmelding efter betaling bindende. Beløbet indbetales senest 24 timer før din aftalte tid til behandling. Betaling refunderes ikke ved udeblivelse eller framelding under et døgn, uanset grunden hertil. Ved enetime skal du aflyse min. 1 døgn før, for at kunne få booket ny dato uden ny betaling. Hvis du ikke dukker op til aftalt enetime, er det ikke muligt at få refusion/penge tilbage.
  Jeg håber, du anerkender dette og forstår, at jeg bliver nødt til at lave og overholde disse regler for at få Spiren, min energi og motivation til at hænge sammen. Er du i tvivl, kan du altid skrive eller ringe på 23700324

  Bettina

  DET PRAKTISKE:

  Betaling sker via:

  Bankoverførsel: 7702 0001230263

  Persondatapolitik:

  Ved tilmelding af hold, workshop eller enetime accepterer du vores persondatapolitik og i den forbindelse beder jeg dig oplyse de informationer, der er brug for i forbindelse med deltagelse, aflysninger o. lign. Din mail vil kun blive anvendt, hvis det er relevant for det hold eller workshop, som du er tilmeldt.
  Dine oplysninger videregives aldrig, og du tilføjes heller ikke automatisk til maillister.

  Hvis der er akutte ændringer til dit hold, vil jeg sende dig en mail med information. Dine oplysninger slettes, når de ikke længere er relevant jf. lovgivningen.

  Jeg har databehandleraftaler med Mobilepay. Det betyder, at disse parter skal overholde Persondataforordningen og opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, og deles ikke med tredjepart.