Klassisk blid Yoga er en blid yoga form som er tilegnet alle –  også kaldes Mindful Yoga.

Det er inspireret af traditionelle yogatraditioner og stillinger, hvor der under udførelsen af øvelserne er opmærksomhed på åndedrættet – eller opmærksomhed på de rolige ”udramatiske” bevægelser vi laver. Nærvær bliver derved fundamentet i vores praksis.

Blide gentagne bevægelser er en mild og meget effektiv måde at bevæge muskler og bindevæv på. Derfor vil du opleve at der er meget bevægelse i vores timer sammen.

Bevægelse uden at det bliver intens, svedig og præstationspræget – men bevægelser som sætter gang i vores væske i kroppen – så energien kan flyde frit.

Kombinationen af nærvær og de fysiske øvelser er en effektiv genvej til øget overskud. Udover at du stimulerer og afbalancerer kroppens funktioner, organer og nervesystem, styrkes også krop, sind, balancen, mobiliteten og evnen til at være fuldt tilstede og fokuseret.

Alle kan være med til denne Yogaform. Jeg forsøger at tilpasse forløbene så det passer til deltagerne. Dog forudsætter det at du kan komme op og ned fra gulvet, da alle stillingerne foregår fra måtten. Der vil være liggende, stående og enkelte siddende stillinger i en session.