Jeg hedder Bettina – og Yogaspiren er mit sted.

Jeg har igennem mange år været nysgerrig og gjort mig erfaringer indenfor personlig udvikling, yoga og meditation. Jeg har praktiseret Yoga i 24 år, og Yoga & Meditation  er en stor og betydningsfuld del af mit daglige liv.

Jeg har efterhånden lært og fundet ro i, at personlig udvikling ikke handler om at være perfekt i alle sammenhænge – det handler ikke om at jeg altid er i total harmoni og balance. Det handler om at lære mig selv at kende – komme i kontakt med mig selv både fysisk og psykisk, og acceptere alt hvad jeg indeholder. Acceptere og omfavne alle sider af mig selv – glæder, begejstring, udfordringer, skuffelser, vrede, kærlighed, begrænsninger m.v. – være bevidst, nærværende og derudfra vælge hvad der skal fylde og være afgørende i mit liv, og i mit samvær med andre mennesker.

På min vej til denne erkendelse – har, og er yoga og meditation et rigtig godt og tilgængeligt redskab. Jeg oplever yogaen gør mig bevidst og sund både i krop & sind. Jeg oplever at yoga´en tillader mig at være sårbar, skrøbelig, åben og være med det der er.

Jeg ønsker så meget at give dette redskab videre – skabe rum og plads til at mine kursister kan lære sig selv at kende, acceptere sig selv og finde ind til egne styrker, handlemuligheder og mønstre.

Med mit yoga vil jeg gerne skabe plads til, at velvære og frihed kan spire.

Min yogaundervisning er nærværende, omsorgsfuld, sikkert, afslappende, seriøst og meget dyrebart- men alligevel, med en afslappet atmosfære.

Jeg glæder mig så meget, til at byde dig indenfor i Yogaspiren.

 Bettina