CV – Uddannelser og kurser:

-Jeg er uddannet Mindful yogalærer ved Nina Pfeiffer, Mind&Motion i Århus (200 timer).

-Jeg er certificeret Yin Yogalærer efter Grilley metoden efter uddannelse ved Joe Barnett fra Yin Variation & Jo Phee fra Yinspiration. (200 timer)

– Yin Yoga træning ved Joe Barnett – Yinvariation (40 timer)

-Jeg har  taget videreuddannelse i den Restorative Yoga ved Ateeka fra Yoga Somatic og efterfølgende ved Sussie Jensen fra Jensen-Yoga.

– Jeg er uddannet certificeret Børne Yogalærer hos “Yoga-Rollinger”  v/ Helle Dayal – Esbjerg.

– Jeg har fuldført uddannelsen “Yoga mod stress” ved Anne Goncalves (100 timer)

– Jeg har deltaget i utallige Workshop og kurser indenfor Yoga og personlig udvikling bla. ved Simon Krohn, Lars Damkjær, Yvonne Hansen, Martin Guldberg, Heinrich Johansen.

– Jeg har en to årig uddannelse som: “Mindfulness Master Stress Coach”

En uddannelse som kombinerer Yoga, Mindfulness, Meditation og naturens påvirkning – i forebyggelse og behandling mod stress. Jeg har taget uddannelsen ved “Heinrich Johansen Meditation”- hvor han og Lars Damkjær har været mine meget kompetente læremestre. (200 timer). Jeg er stadig tilknyttet Heinrich og han vil fortsat være min “guide” ud i min egen praksis.

-Restorativ og Meditations kursus “Practicing Pratyahara” m/ Judith Lasater

– Jeg er uddannet NADA udøver v/ Lars Wiinblad – NADA Danmark

– Jeg har taget kurser i Cupping v/ psykomotorisk terapeut Astrid Vistrup

– Jeg har fuldført  Åndedrætskurser ved: Franklin Method, ” Longerexhale” og  Åndedrættet.nu v/ Lotte Paarup.

– I august 2020 startede jeg på uddannelsen som Fysioterapeut v/ UC Syd i Esbjerg. Jeg glæder mig rigtig meget over ny viden – og en sundheds-videnskabelig tilgang til kroppen, sindet og sundhed. Jeg ønsker at jeg med mine hidtidige uddannelser og erfaringer som pædagog, Stress Coach og mine mange Yoga- og Mindfulness-uddannelser – kan samle videnskaben & filosofien, så de på bedste vis kan supplere og forstærke hinanden. Jeg har indtil nu på uddannelsen, bestået den store anatomi-, Fysiologi- og den klinikske eksamen, og jeg mangler blot at skrive min Bachelor opgave. Denne viden har virkelig beriget mig og har stor betydning for min tilgang til kroppen og sindet. 

– Men det er en rejse som aldrig slutter – og jeg bevarer nysgerrigheden for ny viden og læring. Derfor er der bla. nye uddannelser undervejs med bla. Joe Barnett, kurser indenfor Naturens påvirkning på os, kurser med Naturen som træningslokale og indenfor psykomotorisk Fysioterapi.

Med disse uddannelser – men især med min egen erfaring og personlige rejse, kan jeg med stor viden, respekt, stolthed og ydmyghed tilbyde dig Mindful klassisk Yoga, Restorativ Yoga og Yin Yoga.

Derudover er jeg uddannet pædagog og har i mange år, med stor glæde arbejdet med skolebørn og deres familier.

Jeg er nu så privilegeret at have mulighed for at dedikere min fulde tid på Yogaen i Yogaspiren og mine studier i krop, sind & bevægelse som fys-studerende.