Yogaspiren vil denne eftermiddag skabe de perfekte trygge rammer til din ro & fred med workshoppen:
“Vinterhi” – Søndag d. 10/12 – 2023 – kl. 14.00 – 16.30.
Pris : 250 kr.
Jeg glæder mig rigtig meget over at kunne tilbyde denne Restorative Yoga workshop, hvor du kan trække dig hen, ligge i dvale for en stund uden at være i aktivitet – uden krav og uden forventninger til dig.
Nyd 2,5 timers afbalancerende Restorativ Yoga.
Restorativ yoga er en særlig nænsom og blid yogaform, der kan støtte dig i, at afspænde din krop både fysisk og mentalt.
I praksis anvender vi bløde og støttende yoga tilbehør som pøller, tæpper, blokke og øjenpuder, der skal hjælpe din krop til at slappe endnu bedre af i de dybdeafspændende stillinger.
De restorative stillinger er primært liggende, og du lejres med al den støtte du og din krop har brug for. Således skaber du de bedste betingelser for at din krop trygt kan give slip og slappe af.
I de enkelte stillinger guides helt simple afspænding- og åndedrætsøvelser.
Denne eftermiddag vil vi starte med små blide bevægelser, og en smule blid MFR (massage på bolde) inden vi lander i de stille passive stillinger.
Praktisk info:
Yogaspiren har alt nødvendigt udstyr -vand og the. Kom blot i blødt tøj og
medbring gerne ekstra trøje og strømper, da det er naturligt at kropstemperaturen sænker sig under en Restorativ session.
Alle kan deltage – og du behøver absolut ingen erfaring med yoga.
Pris : 250 kr.
Tilmelding kun pr. mail : mail@yogaspiren.dk (herefter modtager du mail retur med betalingsmuligheder – vær opmærksom på at mine mails ofte ender i Spam).
Betaling vil være umiddelbart efter tilmelding. Tilmelding er efter betaling bindende. Handelspolitik kan du læse her: http://yogaspiren.dk/?page_id=364
Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig pr. mail – FB eller tlf. 23 70 03 24.
Det ville glæde mig at byde dig indenfor til denne skønne eftermiddag.
De kærligste hilsner – Bettina 
Ps. Vil du læse lidt om mig som underviser – så kig ind på min hjemmeside: http://yogaspiren.dk/?page_id=704