Enesession – Restorativ Yoga – 1 session på 90 min. – 500 kr. 

Jeg glæder mig over at kunne tilbyde Enetimer i Den Restorative Yoga. Yogaspiren skaber de perfekte og trygge rammer til netop denne Yogaform. 

Der kan være mange grunde til at vælge enetimer. Måske kan man ikke få en ugentligt holdtid til at passe ind i hverdagen. Måske har du lyst til at få skræddersyet et program, som passer til dine behov lige nu og her og mærke hvad Yogaen kan gøre for dig. Måske trænger du til at give dig selv en lille pause.

Restorativ Yoga kaldes også, direkte oversat fra engelsk, genopbyggende yoga. I ordets betydning ligger restitution. Vi har brug for bevidst restitution – ro, dyb hvile og afspænding for at skabe balance. Hvis vi mærker ubalancer i form af stress symptomer eller sygdomme kan Den Restorative Yoga være med til at genopbygge.

Restorativ Yoga kan afhjælpe:

Stress og søvnproblemer

Angst og depression

Træthed

Høj sensitivitet

Ikke at kunne stå i sig selv

Dårlig fordøjelse

Forhøjet blodtryk

Dårligt immunforsvar

Og kan desuden hjælpe på genopbygning af kroppen efter en længerevarende sygdom.

Jeg har selv meget stor glæde af denne praksis, og mærker på egen krop, hvordan den hjælper med at rette op – eller opretholde både fysisk og psykisk sundhed. Det samme mærker mine gæster i Yogaspiren – og jeg ser det virke hos dem med stor effekt.

Ved Ene-undervisning vil sessionen blive  skræddersyet til dine behov og der vil være  større opmærksomhed på detaljerne end der er mulighed for på et hold.

Efter ønske kan vi sammensætte et kort eller længere program til hjemmebrug.

Pris: 500 kr. for 90 minutter

Der tilbydes Enesessioner som et forløb – se under fanen: Ledige tider og pris

Det er vigtigt for mig at understrege at jeg ikke er behandler eller terapeut. Yogaen rummer ufatteligt mange redskaber til at lette en svær situation, så man får det bedre og ser lysere på tilværelsen, men i nogle tilfælde er du bedre hjulpet med en behandler der har faglig kompetence til lige netop din problematik – eller det kan være et samarbejde, så Den Restorative Yoga er en del af din øvrige behandling.

Ved evt. spørgsmål kontakt mig endelig. Tider kan bookes via mail – ledige tider ses unde fanen pris og ledige tider.