“Når kroppen siger fra” –  Fysioterapeutisk regi 

Torsdage kl. 9.30 – 11.00 – opstart i uge 32 – torsdag d. 8/8

Mild og genopbyggende bevægelse er kernen i vores tilgang, hvor vi på dette hold sætter fokus på afspænding, nervesystemet og åndedrættet.

Ved hjælp af rolige og blide bevægelser, udført med omhu og i et langsomt tempo, efterfulgt af dyb hvile, giver vi kroppen mulighed for at vende tilbage til en naturlig tilstand af afspænding. Dette hjælper med at løsne spændinger dybt og berolige sindet.

Sessionerne er til mennesker med ubalance i nervesystemet som følge af langvarig stress eller recovery efter sygdom. Det er til dig som oplever symptomer som kroniske smerter, diffuse smerter, let depression, angsttilstande eller til dig som blot er nysgerrig efter at komme dybere i kontakt med din krop.

Stress og ubalance lagres i kroppen og derfor skal vi nænsomt “bevæge os ud af stress”, og dermed få kroppen med i processen.

Sessionerne består af guidede øvelser hvor flere sanser sættes i spil via rolige bevægelser, inspiration fra den Restorative Yoga, selvmassage / selvberøring. Vi arbejder med bevidst fokus på sanser og blide dynamiske bevægelser som en helhedsorienteret tilgang til at skabe balance i nervesystemet.

Hvis du kunne tænke dig en blid og rolig tilgang til kroppen med fokus på hele dig, så er disse sessioner en mulighed. Her påvirkes hjerne, nervesystem, åndedræt og krop gennem blide øvelser. 

Øvelserne udføres primært liggende på ryggen eller siddende på gulvet eller en stol, med enkelte stillinger, der udføres stående.

Alt nødvendigt udstyr leveres af Spiren.

Holdtræningen finder sted én gang om ugen.

Alle deltagere møder i blødt/løstsiddende og gerne lunt tøj og eventuel sokker, da er øvelserne er rolige.

Sessionerne foregår torsdage kl. 9.30 -11.00

OBS! ingen holdtræning i skolernes ferie: uge 7, uge 13 (påske), uge 19 (Kr. Himmelfartsdag), uge 27-31, uge 42, uge 51, 1.

1 session (Drop-in): 125 kr

8 turskort (som gælder over 10 tilgængelige uger): 840 kr.

-Tilmelding til 8-turskort kun via: mail@yogaspiren.dk

Herefter modtager du en mail med diverse info og betalingsmuligheder.

-Ved Drop-in enkelt session kom blot og betal 125 kr. før session – enten kontant eller via mobilepay på:  73 750

(Du kan eventuel sende SMS på: 23 70 03 24, hvis du har brug for en bekræftelse på din plads)

Det ville glæde mig at tage imod dig – Bettina